Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft 2. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi'nde


28-30 Mart 2013 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "2. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi" kongresi'nde Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri Altın Sponsor olarak yer alıyor.

 

            "Sağlıkta İnovasyon" ana teması ile sektörün gündemini ve geleceğini belirleyecek olan zirvede, sağlık bilişimi alanında dünyadaki yeni gelişmeleri, sağlık ve bilişim sektörü profesyonelleri ile paylaşılacak.

            Sağlık Bilişim Derneği liderliğinde düzenlenen ve Sağlık Bakanlığı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, OHSAD, İstanbul Medipol Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi desteği ile hayata geçen Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi'13 kapsamında; Türk siyaset, kamu ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sektöre yön veren liderler, akademisyenler, yöneticiler ve kanaat önderleri, sağlık bilişimindeki gelişmelerin sağlık sektörüne getireceği yenilikler ve sağlıkta inovasyon ile etkin kaynak kullanımı konularını değerlendirecek. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi'13 kapsamında sağlık ve bilişim sektörünün ortak çalışması olarak hayata geçirilen yeni projeler, dünyadaki bu alandaki en son uygulamalar, sektörün geleceği ve özellikle ''Dijital Hastane'' projesi gibi konularda sektörün kanaat önderlerinin görüşlerini paylaşacağı çok önemli panel ve konferanslar da gerçekleşecek.

Zirve kapsamında dünyanın ilk ve tek Dijital Hastane Platformu da kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Sağlık bilişimi alanında yeni gelişmeleri ve son teknolojileri tek bir çatı altında toplayan, 1000 m2'lik alanda gerçek zamanlı çalışan bir hastane kompleksi olan Dijital Hastane Platformu zirve süresince ziyarete açık olacak. Dijital ve Kağıtsız Hastane konusunda ilklere imza atan Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri, Sağlık Bilişimi Zirvesi kapsamında kurulacak Dijital Hastane Platformu'nun yazılım ve otomasyon sistemini sağlayacak, mobil uygulamaları ve web tabanlı yazılımlarıyla dijital hastane konseptine katkıda bulunacak.

Sisoft Genel Müdürü Ömer Siso 29 Mart 2013 tarihinde 14:00-15:15 saatleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye'de e-sağlık Uygulamaları panelinde Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi ve Sisoft Kağıtsız Hastane Uygulamaları'nı anlatacak

Sisoft stantında yeni nesil web-tabanlı yazılımlar ve son teknoloji ürünleri, zirve süresince sağlık profesyonellerinin beğenisine sunulacak. En yeni ürünler olan Sisoguard (Entegre Güvenlik Sistemleri) ve Sisopmi (Hasta Gözlem ve Eğlence Arayüzü) ile Sisomobile (Mobil Sağlık Uygulamaları), Sisohbys (Web-tabanlı Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) ve Sisopacs (Picture Archiving & Communication System) ürünleri tüm meraklılarını bekliyor olacak.

 

Kongre programına ulaşmak için tıklayınız.

 

            Biten Etkinlik resimlerini görmek için tıklayınız.

(18.03.2013)