Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Hastane Yöneticileri, Meram Tıp Fakültesi'nde Buluştu

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde “Hastanelerde Faturalandırma ve Tahsilat Sorunları ile Çözüm Önerileri” paneli düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından düzenlenen panele, Konya merkezden ve ilçelerinden katılan hastane yöneticilerinin yanında Afyon, Isparta, Karaman ve Aksaray gibi yakın illerden de hastane yöneticileri katıldı.

            Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK, Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Üniversite Birimleri ve Hastane Temsilcilerinin davetli olduğu, açılış konuşmasını; Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Alper Yosunkaya’ nın yaptığı panelde, konuşmalar ve sunumlar ile akademik bir etkinlik gerçekleştirildi.

            Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Özkağnıcı yaptığı konuşmada panelin amacını; “bölgedeki sağlık kurumlarının birbirini tanıması, tahakkuk ve tahsilat sorunları ile çözüm önerilerini paylaşarak ortak noktalarda buluşması” olarak belirtti.

            Çözüm Bilgisayar Genel Müdürü ve Hastane İşletme Yönetimi Öğr. Üyesi Dr. Bilal Ak’ın yönettiği panele, çeşitli kamu ve özel hastanelerin Başhekimleri, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürleri, Hastane Müdür Yardımcıları, Faturalama ve Tahsilat Sorumluları ile Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanları ve Üniversite Öğretim Üyeleri de katıldı.

(01.08.2006)