Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft, "Yılın ISV Bulut Partneri" olarak "Oracle Excellence Award"a layık görüldü.

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO - 25 EKIM 2015, RA ORACLE SISOFT’u “Yılın ISV Bulut Partneri” seçerek “2015 Oracle Excellence Award” ile ödüllendirdi. SISOFT, Oracle Partner Network (OPN) ‘ün platin üyesidir.

ORACLE “Yılın ISV Bulut Partneri Üstünlük Ödülü”

Tüm dünya, Oracle Bulut platformu üzerinde yenilikçi teknolojilerini ve iş dünyasındaki başarılarını paylaşan OPN üyeleriyle tanışıyor. Bu ödül sayesinde partnerler bulut üzerinden sağlanan çözümler ve müşteri memnuniyeti başta olmak üzere bir çok farklı alanda üstünlüklerini tanıtmış oluyorlar.

Sisoft, “Yılın ISV Bulut Partneri” olarak “Oracle Excellence Award”a layık görüldü.

1998’den beri OPN üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Sisoft, Java tabanlı sağlık çözümleriyle hem ulusal hem de uluslararası pazarda önemli deneyimler elde etmiştir.

Sisoft, sağlık yazılımı alanındaki geniş ürün yelpazesiyle dünyanın önde gelen HBYS firmalarından biridir. Sisohbys; Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika’da birçok hastane ve sağlık kuruluşunda hizmet vermektedir. Bugüne kadar 700'ün üzerinde hastane ve sağlık kuruluşunda kullanılmıştır.

Sisoft, dünya çapında pek çok hükümet ve sağlık bakanlığı tarafından kabul gören uçtan uca HBYS çözümleriyle dünya çapında sektörün liderlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Devlet hastanelerinden özel hastanelere, 50 yataklı küçük sağlık kuruluşlarından 3000 yataklı hastane zincirlerine kadar her tipte ve her ölçekte sağlık kuruluşunun beklentilerini karşılayarak %100 müşteri memnuniyetini sağlayan Sisoft, şimdi de müşterilerini buluta taşıyarak sunduğu hizmet kalitesini bir seviye daha yukarı taşımıştır.

“Sisoft olarak, Yılın ISV Bulut Partneri Oracle Üstünlük Ödülü’nü almaktan gurur duyuyoruz” şeklinde düşüncelerini ifade eden Sisoft Genel Müdürü Ömer Siso sözlerine “ Bu ödül Sisoft’un başarılarına birçok katma değer katacak ve kurumsal amaç ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizde büyük bir avantaj sağlayacaktır. Sunduğumuz çözümler yüksek ölçüde maliyet avantajlı olup müşterilerimize, ilk kurulum maliyeti ve operasyonel mali harcamalardan kaçınma avantajları sağlamaktadır.” şeklinde devam etti.

Oracle Uluslararası ISV, OEM ve Java İş Geliştirme Başkan Vekili David Hicks  “Sisoft’u Yılın ISV Bulut Partneri olarak 2015 Oracle Üstünlük Ödülünü almalarından dolayı tebrik etti.

“Sisoft, Oracle Paas hizmetlerinin tanıtım ve yaygınlaştırılmasında göz ardı edilemeyecek ölçüde katkılar sağlamıştır. Oracle Database Cloud, Oracle Java Cloud, Oracle Mobile Cloud, ve Oracle Business Intelligence Cloud ürünlerinin yıl boyunca sürekli olarak müşterileri tarafından kullanılmasını sağlamış ve kritik iş çözümlerini bu platformlar üzerinden çözmelerine olanak sağlamıştır.” şeklinde sözlerine başlayan Oracle Uluslararası ISV, OEM ve Java İş Geliştirme Başkan Vekili David Hicks  sözlerine “Sisoft’u Yılın ISV Bulut Partneri olarak 2015 Oracle Üstünlük Ödülünü almalarından dolayı tebrik ederiz. Bu ödül, Sisoft’un Oracle Bulut Platformu’na olan inancı ve bunun kullanımı ve müşterileri tarafından kullanılması konusundaki kararlılığının bir ispatıdır.” şeklinde devam etti.

Oracle Open World Hakkında

Oracle Open World 2015 en üst seviyede bulut tecrübesini katılımcılarına ulaştıran, sektörün en önemli iş konferanslarının yapıldığı, binlerce eğitici faaliyetin, tanıtımın yapıldığı, dünyanın her yerinden gelen binlerce OPN üyesi saygın firmanın katıldığı, Oracle bulut çözümleri, entegre, platform ve altyapı hizmet çözümlerinin yer aldığı on binlerce katılımcı eşliğinde gerçekleşen dünyanın en saygın etkinliklerinden biridir.

Oracle Partner Netwok hakkında

Oracle partner Network (OPN), Oracle çözüm ortaklarının, birbirleriyle etkileşim halinde geliştirme, satış ve Oracle çözümlerini kullanma yeteneklerini ilerletebildikleri bir platformdur. OPN, çözüm ortaklarına eğitim ve destekleme alanlarında kaynak sağlar ve Oracle ürün ve çözümleriyle ilgili bilgilerini artırarak gelişen Oracle teknolojileriyle birlikte iş geliştirme faaliyetlerinin artmasına olanak sağlar.

Detaylı bilgi için http://www.oracle.com/partners.

(04.11.2015)