Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft 3. Ankara Aile Hekimliği Kongresi'nde

        5 - 6 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara Rixos Otel'de gerçekleştirilecek olan "3. Ankara Aile Hekimliği Kongresi'ne” Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri – Sisofamily Aile Hekimliği Bilgi Sistemi ile sponsor olarak destek veriyor.

 

        Ülkemizde 2005 yılında Düzce’de başlayan Aile Hekimliği uygulamasının 9. yılında hem Aile Hekimliği, hem de tüm sağlık sistemini ilgilendiren pek çok değişiklikler, düzenlemeler oldu. Aile Hekimliği akademisyenleri ve sahada çalışan tüm aile hekimlerinin odak nokta ve ortak hedefi birinci basamak sağlık hizmetlerini hep daha iyi bir noktaya taşımaktır.

 

        Hem birinci basamakta sık karşılaşılan sağlık sorunlarının tanı, tedavi ve takipleriyle ilgili hem de, danışmanlık hizmeti verilebilecek konularla ilgili çok değerli bilgileri, konularının uzmanlarından dinleme şansımız olacak. Tabi ki bu toplantıların en önemli kazanımlarından biri olan Aile Hekimlerinin birinci basamakta yaptıkları çalışmaları hep beraber tartışma imkanı bulabilecek, klinik uygulamaları da paylaşacağız.

 

        Sisoft stantında tanıtılacak olan %100 web tabanlı Sisofamily - Aile Hekimliği Bilgi Sistemi'mizin tanıtımı tüm Aile Hekimlerimizi bekliyor olacak.

 

        Kongre web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

 

        Biten Etkinlik resimlerini görmek için tıklayınız.

(04.04.2014)