Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Azerbaycan Ekonomi Kalkınma Bakanlığı Heyeti Sisoft'u Ziyaret Etti

 

       Azerbaycan Ekonomi Kalkınma Bakanlığı’na bağlı  “Institute for Scientific Research on Economic Reforms (İİETİ)” kurumu temsilcileri Arzum Huseynova ile Nermine İsmayilova Sisoft'u ziyaret ederek, Sisoft'un yeni nesil ürünleri ve kullandığı Ar-Ge teknolojileri hakkında bilgi aldı.
 
     Ziyaret kapsamında düzenlenen toplantıda, Sisoft'un dünü ve bugününü özetleyen, kurulumundan itibaren gerçekleştirdiği gelişmeleri ve geniş ürün yelpazesini tanıtan bir sunum yapıldı. Web Tabanlı ürünleri ve mobil uygulamalarına ilaveten Sisoft’un diğer teknolojik ürünlerinin çalışma prensipleri ve uygulama alanlarına yönelik bilgiler verildi.

     Katılımcılar tarafından, Sisoft'un Teknokent sınırları içerisinde olmasından ötürü sahip olduğu avantajlar ve faydaların neler olduğuna yönelik sorular yöneltildi. Genel olarak Teknokent olgusunun özellikleri ve getirileri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca, Sisoft'un Azerbaycan'daki faaliyetleri, ürünlerinin kullanıldığı hastaneler, ürün özellikleri ve diğer ülkelerdeki projelerine yönelik bilgilendirmeler yapıldı.
(09.09.2014)