Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde

 

     18-22 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya Belek Susesi Otel'de gerçekleştirilecek  olan Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri Oturum Sponsoru olarak yer alıyor.
 
     Türkiye son yıllarda sağlık alanında dünyanın takdir ettiği önemli başarılara imza atmıştır. Bu gelişmeler sayesinde Türkiye; sağlık eğitiminde, sağlık turizminde ve her türlü sağlık hizmet sunumunda bölgesel cazibe merkezine dönüşmüştür. Ancak global rekabet şartlarında kaynakların verimli kullanılması ve bu kapsamda Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi; Sağlık Yönetiminin en önemli konusu haline gelmiştir.
 
     Bu kongre; satınalma, lojistik, stok takibi, kayıt, denetim, finansman ve bilişim alanlarında eğitim ve bilgi paylaşımının yanısıra; sağlık sektöründe yeni ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği Medikal Tedarik Zinciri Fuarı ile sektörde kullanıcılarla hizmet sağlayıcıları bir araya getiren iyi bir platform olacaktır.

     Sisoft'un yeni nesil web-tabanlı yazılımları, bulut teknolojisi ürünleri ve mobil uygulamaları, Sisoft standında sağlık profesyonellerini bekliyor olacak.
 
 
(09.02.2015)