Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft, Yazılım İhracatında Onuncu Sırada Yer Aldı.

 

Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri 2014 yılında yaptığı ihracatla Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları birliği üyesi firmalar arasında, Hizmet sektörü ürün kategorisinde onuncu sırada yer aldı.
 
İMMİB Koordinatör Başkanı Ali Kahyaoğlu törenin açılışında yaptığı konuşmada ödül alan firmaları kutlayarak şunları söyledi:
 
"İMMİB Türkiye ihracatının yüzde 30'unu karşılıyor. 2014 yılında 6 birliğimiz 43,6 milyar dolarlık ihracata imza attı. Katma değeri yüksek ihracat için gece gündüz demeden çalıştık. İMMİB, şimdiye kadar ihracatın gelişimine katkı sağlayan bir merkez olarak çalıştı. Türkiye'nin 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine 200 milyar dolar ihracatla katkıda bulunmak üzere İMMİB olarak çalışmaya ve ihracatçılarımıza destek olmaya devam edeceğiz."
 
Sisoft olarak hâlihazırda KKTC, Senegal, Nijerya ve Azerbaycan’da devam eden projelerimizin yanısıra, gerek bulunduğumuz coğrafyada, gerekse Latin Amerika başta olmak üzere pek çok ülke HBYS ihalesine teklif sunrak bir dünya firması olmak üzere önemli adımlar attık. Türkçe dışında 6 farklı dil desteği ile de müşteri memnuniyetini kazandık.
 
Bu Sertifika ile de Sisoft’un dünya devleri arasında yer almasını ve ülkemizde gelişen ve değerlenen yazılımlarımızın yurt dışı ihracatının artırılmasını, sonuç olarak da yurtdışındaki ülkemizin en önemli markalarından biri olmayı hedefliyoruz.
(19.06.2015)