Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English
Sisoft HIMSS 2018 Las Vegas'da
 

9 yıldır HIMSS Konferans ve Sergilerine katılan ve HIMSS Platin Kurumsal Üyesi olan Sisoft, HIMSS '18 etkinliği için 5 Mart– 9 Mart tarihleri arasında ABD'nin Las Vegas şehrinde Venetian – Palazzo Sands Expo Center’da düzenlenen fuardaki 2074 nolu standında sağlık bilişimi sektöründen uzman ve profesyonelleri ağırladı.
 
Sisoft standında Sisohbys (Web Tabanlı Hastane Bilgi Yönetim Sistemi), Sisoebys (Web Tabanlı Elektronik Belge Yönetim Sistemi), Sisopacs (PACS/DICOM), Sisofamily (Web Tabanlı Aile Hekimliği Bilgi Sistemi) yazılımlarının yanı sıra, zamanımızın en büyük popülaritesine sahip iPad/iPhone/Android cihazlarında kullanılan mobil uygulaması Sisomobile  uygulamasını da  sağlık profesyonellerinin beğenisine sundu.
 
Standında uluslararası pek çok ülkeden ziyaretçiyi konuk ederek çözümlerini sunan Sisoft, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı yetkililerinin ve beraberinde etkinliğe katılım sağlayan yerli firma temsilcilerinin de büyük ilgi odağı oldu.
 
Bu yıl HIMSS 18 Annual Conference & Exhibition, dünyanın dört bir yanından 45.000’den fazla sağlık bilişimi profesyoneli, doktor, yönetici ve tedarikçisini Lasvegas’daki etkinlik kapsamında bir araya getirmeyi başardı. Önümüzdeki yıl HIMSS '19 Annual Conference & Exhibition etkinliği 11 – 14 Şubat 2019 tarihlerinde ABD’nin Orlando şehrinde Orange County Convention Center’da düzenlenecek. Etkinlik için şimdiden yerini ayırtan Sisoft, 2074 nolu standında sağlık bilişimi sektöründen uzman ve profesyonelleri ağırlayacak.  HIMSS Platin Kurumsal Üyesi olarak önümüzdeki yıl da HIMSS ABD etkinliğinde başarı ile yer alacak.
 

 
(28.03.2018)